Misiune

”Institutul de Sudii și Aplicații Macroeconomice” (ISAM) este persoană juridică română de drept privat ce îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu dispoziţiile OG nr. 26/2000 cu modificările și completările ulterioare.

ISAM îşi propune să contribuie la dezvoltarea gândirii economice prin cercetări şi studii ştiinţifice în domeniul economic, iar în acest ISAM elaborează cercetări şi studii ştiinţifice în domeniul economiei, analize macroeconomice, asistenţă pentru diferite programe micro sau macroeconomice și de asemenea propune mediului politic şi instituţiilor de specialitate ale statului politici publice în domeniul fiscal-bugetar, monetar şi în orice alt domeniu macroeconomic precum şi propuneri de îmbunătăţire a cadrului legislativ.

ISAM organizează cursuri de pregătire și perfecționare profesională pentru funcționarii publici, respectiv: audit intern, control financiar preventive (CFP), sistem de control intern managerial (SCIM), achiziții publice, prevenirea fraudei și a corupție, fiscalitate, contabilitate bugetară etc, iar lectorii sunt formatori cu experiență atât pedagoică cât și preactică în domeniile de referință.

Misiune

ISAM asigura programe de formare profesionale prin cursuri, conferinte, seminarii, traininguri si workshopuri intr-o gama larga de domenii profesionale, asigurand participantilor competentele si cunostintele de care au nevoie pentru succces in activitatea profesionala.

Experienta echipei de peste 10 ani pe piata ne-a ajutat sa empatizam cu exigentele clientilor nostri si sa oferim rezultatul dorit: programe de formare profesionala practice, interactive, adaptate nevoilor fiecarui client in parte, care sa asigure participantilor competentele si cunostintele de care au nevoie pentru succces in activitatea profesionala.

Valori

Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat sa fim prima firma de pregatire profesionala in preferintele clientilor. Asa ca am pregatit o gama larga de pregatire profesionala atat pentru initiere dar si pentru perfectionare:

Beneficii Curs

  • pregătirea profesională alături de profesioniști cu experiență teoretică și practică;
  • cursurile noastre sunt interactive, astfel că pe parcursul prezentării vor avea loc dezbateri asupra spetelor ridicate de participanți;
  • cursurile noastre pun accentul pe latura practică, astfel că pe parcursul prezentării vor fi oferite exemple și studii de caz, iar în funcție de interesul acordat de participanți asupra unui anumit subiect, lectorii vor pune accentul pe solicitarea aprticipanților;

Programe

Cursurile, seminariile si conferintele pe care le oferim sunt sustinute de experti calificati, cu o vastă experiență și competență in domeniile lor profesionale, pregatiti sa ofere participantilor informatii actualizate in permanență în functie de modificările legislative.

ISAM asigura si programe personalizate, pe tematici si domenii specifice, respectiv:

  • audit public intern;
  • achiziții publice,
  • control intern managerial și control financiar preventiv,
  • resurse umane;
  • fiscalitate și contabilitate;
  • prevenirea și combaterea fraudei;


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.